A new public space in Los Moros castle

Redesign the slopes of the Los Moros hill into a new green public area for the Los Mateos district and for the city of Cartagena.

Redesign the slopes of the Los Moros hill into a new green public area for the Los Mateos district and for the city of Cartagena. This is one of the outcomes from the reforestation working group organized by the municipality of Cartagena. The mayor Ana Belén Castejón highlighted “We are going to create a public space for leisure and social cohesion in the neighborhood. We must involve in this process of co-design neighborhood groups and social bodies within act in the Los Mateos district. This is an integrated project in which many departments of the municipality are involved: cultural heritage, infrastructure, and social services”.

WhatsApp Image 2017-12-03 at 13.05.50
Cartagena / Los Mateos district from Los Moros castle

This is another important step for the regeneration of Los Moros castle and Los Mateos neighborhood. The important thing is that this particular action will be carried out in an integrated way: involving the local community and different departments of the Municipality.

El Ayuntamiento creará una nueva zona de de esparcimiento junto al Castillo de Los Moros.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s